Terapia Vampir

Terapia PRP, numita si terapia Vampir, este o procedura folosita timp de ani de zile pentru a vindeca leziuni si accidentari ale sportivilor, acum devenita un tratament de succes impotriva ridurilor faciale, cicatricilor, leziunilor solare sau chiar cercurilor intunecate de sub ochi.

Tratamentul numit Plasma Rich Platelet este o procedura din ce in ce mai cunoscuta datorita naturii sale organice si bineinteles, datorita faptului ca intr-adevar functioneaza. Efectele secundare ale acestui tratament sunt practic inexistente datorita procedurii prin care aceasta plasma este obtinuta.
Este folosit la obtinerea plasmei chiar sangele pacientului, ceea ce este foarte putin probabil ca organismul sa respinga propriul sange.

Majoritatea femeilor care au incercat pana acum Terapia Vampir, au revenit cu un feedback pozitiv. Acest lucru este posibil datorita faptului ca plasma PRP obtinuta din sangele pacientului, stimuleaza celulele stem ale acestuia in mod natural si le “trezeste” determinandu-le sa produca mai mult colagen, ceea ce face ca aspectul pielii in zona aplicata sa para mult mai tanar.

Plasma contine molecule si proteine care furnizeaza elemente nutritive celulelor pielii, deci este cel mai sanatos si natural mod de a imbunatatii aspectul ridurilor, cicatricelor si a altor efecte ale imbatranirii.

terapia Vampir la clinica Medestet
terapia Vampir la clinica Medestet
terapia Vampir la clinica Medestet
terapia Vampir la clinica Medestet

Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a politicii de utilizare a cookies si a politicii de prelucrare a datelor personale.

× Cu ce va putem ajuta?