Microdermabraziune Cluj

Microdermabraziunea medicala este o metoda simpla de rejuvenare cutanata non-invaziva cu rezultate imediate, care vine in ajutorul persoanelor al caror ten este gras sau are tendinta la acnee si roseata post-acnee, puncte negre, pori dilatati, leziuni pigmentare superficiale induse de soare, varsta sau sarcina, atenueaza ridurile fine (superficiale), imbunatateste usor aspectul cicatricilor si al vergeturilor.

Procedura consta in indepartarea stratului superficial al pielii (stratul cornos) care contine celule moarte, sebum si impuritati cu ajutorul unui flux de microcristale – acestea realizand de fapt o exfoliere (curatire) controlata a tegumentului. Astfel, la suprafata pielii raman celulele tinere, mult mai hidratate, tonifiate si pline de vitalitate. Tratamentul se poate aplica atat la nivelul fetei cat si la nivelul decolteului sau al spatelui.

Centrul De Excelenta Medestet  Cluj dispune de sistemul Derma Genesis de microdermabraziune cu cristale, acesta fiind unul dintre cele mai performante aparate de pe piata mondiala , care ofera rezultate clinice reale, asigurand totodata un grad mare de satisfactie si confort pacientilor.

Dupa tratament, pielea devine mult mai neteda, fina, luminoasa si cu un aspect uniform, intinerit. Pentru rezultate optime sunt necesare pentru inceput intre 4 si 6 sedinte, spatiate la 7 – 10 zile in functie de gravitatea leziunilor, pentru ca mai apoi pentru intretinere sa fie suficienta o sedinta la 3-4 saptamani.

Metoda se adreseaza atat femeilor cat si barbatilor, indiferent de varsta si se poate aplica pe orice tip de piele, fiind una dintre cele mai solicitate proceduri de estetica non-invaziva. Este nedureroasa si confortabila, nu implica produsi chimici agresivi si nu are perioada de recuperare post-tratament, fiind o procedura care se poate efectua in pauza dintre orele de serviciu. Aceast tip de tratament se poate combina cu succes cu o alta procedura anti-aging non-invaziva si anume mezoterapia fara ace – utilizata pentru a hidrata tenul in profunzime. Astfel combinate, aceste doua tratamente acopera practic doua din principiile de baza ale ingrijirii tenului si anume curatirea prin microdermabraziune si hidratarea prin mezoterapie, efectul final fiind o piele mai supla si tonica, elastica, luminoasa, cu un aspect si o textura mult imbunatatita si intinerita, modificari care se observa inca de la prima sedinta si care se mentin aproximativ 2-3 saptamani.

Durata tratamentului: 25 min.

Microdermoabraziune + Masti cu Acid Hialuronic si Ceai Verde

Prin aplicarea unei mascute cu Acid Hialuronic pur din gama Princess sau cu ceai verde (un puternic anti-oxidant) dupa microdermabraziune aceasta are un efect calmant si hidratant totodata. La fel ca si celelalte optiuni de mai sus acesta combinatie este cu rezultate superioara in comparatie cu efectuarea microdermabraziunii ca monoterapie. Mastile cu acid hialuronic pur si cu ceai verde se utilizeaza de catre pacienti

Durata tratamentului: micordermabraziune 20 min + masca 15 min

Tretamentele combinate sunt mult mai eficiente si au rezultate superioare fata de monoterapii.

Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a politicii de utilizare a cookies si a politicii de prelucrare a datelor personale.

× Cu ce va putem ajuta?