Ingrosare penis cu acid hialuronic

Chirurgia intima masculina,desi este inca un subiect tabu in randul barbatilor, a castigat totmai mult teren in tara noastra. Lipsa increderii in propria persoana, lipsa unei activitati sexuale intense si performante lesexuale scazute ca urmare a dotarii masculine sub medie, ii determina pe barbati sa apeleze la chirurgul estetician pentru o interventie de ingrosare acestui organ copulator.

Informatii generale

Interventia poate ajunge la sume cuprinse intre 250 si 1500 de euro, in functie de cantitatea de substanta ce este injectata.

“Cea mai ceruta interventie chirurgicala intima masculina este aceea de ingrosare a penisului cu ajutorul acidului hialuronic,deoarece se realizeaza prin anestezie locala si dureaza 10 minute.In cazul injectarii de grasime, pentru ingrosarea penisului,interventia dureaza in jur de o ora si se realizeaza sub anestezie generala”, a explicat dr. Ciceo Mircea, medic specialist in chirurgie faciala si in chirurgie plastica.

Cum se realizeaza ingrosarea penisului

Procedura de ingrosare a penisului consta in injectarea locala fie de substante speciale – acid hialuronic, fie de grasime proprie. In cazul in care se opteaza pentru injectareade grasime proprie, interventia de ingrosare a penisului este precedata de recoltare grasimii din alte zone ale corpului.

Aceasta procedura nu este insa permanenta. In cazul ambelor tipuri de interventii de ingrosare a penisului, prin acid hialuronic sau prin injectarea de grasime proprie,substantele se resorb de catre organism. Acidul hialuronic se resoarbe in decursul unui an, in timp ce grasimea se resoarbe in 1-2 ani, urmand ca dupa aceasta perioada, interventia de ingrosarea a penisului sa fie repetata in cazul in care pacientulisi doreste.

Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a politicii de utilizare a cookies si a politicii de prelucrare a datelor personale.

× Cu ce va putem ajuta?