HAPPY LIFT

Iti doresti o piele frumoasa, estetica, fara riduri si un contur frumos al fetei, dar nu esti dispusa sa apelezi la bisturiu?
HAPPY LIFT este o procedura estetica minim invaziva cu ajutorul careia vei obtine garantat un chip mai tanar cu pana la 10 ani, fara durere si fara cicatrici, totul in doar cateva minute.

Avantajul major al tratamentului este acela ca se poate asocia si cu alte proceduri estetice chirurgicale sau nechirurgicale. Nu exista efecte secundare sau reactii adverse.

Procedura consta in introducerea unor canule (ace lungi si subtiri) in pielea din zonele vizate. Prin canule, sunt plasate sub piele firele resorbabile. Acestea sunt prevazute cu niste zimti si raman ancorate in tesutul subcutanat, exercitand o tensiune asupra zonei, determinand crearea de tesut conjunctiv (fibroza) si crescand productia de colagen si elastina.

Noua metoda are ca rezultate efectul de lifting si rejuvenare, imbunatatirea tonusului si refacerea conturului fetei. Pielea dobandeste un aspect revitalizat si vizibil intinerit.

Zonele tratate:
-sprancenele
-pometii
-buzele
-linia mandibulara
-gatul

Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a politicii de utilizare a cookies si a politicii de prelucrare a datelor personale.

× Cu ce va putem ajuta?