Marire buze cu acid hialuronic

Durata operatie: 1 ora   Tip anestezie: locala   Perioada recuperare: 1-2 ore

Marirea buzelor cu acid hialuronic se practica de regula la femeile sau barbatii cu buze mici si subtiri sau la cei care doresc o conturare a buzelor. Buzele se pot mari separat (numai buza de sus), sau impreuna (ambele buze).

Ce este acidul hialuronic

Acidul Hialuronic este o componenta naturala a pielii (dermului) si urmeaza un process natural de degradare in timp. Marirea de buze cu acid hialuronic este benefica, deoarece acest acid mentine hidratarea normala a dermului si asigura astfel un aspect tonic, catifelat al pielii.

In cantitati mici si cu formule special Acidul Hialuronic poate fi injectat si pentru corectia ridurilor fine sau a depresiunilor din jurul gurii.

Interventia de marire a buzelor cu acid hialuronic

Acidul hialuronic se injecteaza in buze sub anestezie topica locala (crema Emla) sau blocaj nervos regional (xilina cu adrenalina) si o spitalizare de 60 minute.
Dupa injectare se recomanda aplicarea de comprese reci timp de 30 min si masajul usor pentru disiparea uniforma a substantei. Datorita anesteziei, revenirea senzatiei normale la nivelul buzelor se face in 1-2 ore timp in care nu se recomanda sa fumati sau sa beti lichide calde sau fierbinti.

Uneori pot apare mici vanatai in punctele de injectare. Rezultatele se vad definitiv dupa 7 zile, cand eventualele asimetrii pot fi corectate.

La 24 ore dupa tratament puteti sa va reluati activitatea normala in societate, folosind machiajul inclusiv un ruj de buze.

Rezultatele operatiei de marire buze cu injectarea de acid Hialuronic se mentin timp de 5-6 luni, dupa care procedura poate fi repetata.

Contraindicatiile interventiei de marirea buzelor cu acid hialuronic

Nu se recomanda efectuarea de tratamente la paciente cu:

  • Foliculita
  • Herpes
  • Alergii la anestezice sau la produsul ce urmeza a fi folosit
  • Sarcina in evolutie
  • Injectare prealabila de produsi necunoscuti
  • Asteptari nerealiste
  • Cicatrici la nivelul buzelor

Pentru obtinerea unor efecte de reintinerire a tesuturilor cu realizarea simultana de volume mai mari la buze si corectarea santurilor nazogeniene se recomanda injectarea de grasime autologa (de la pacient) care contine si celule STEM.

Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a politicii de utilizare a cookies si a politicii de prelucrare a datelor personale.

× Cu ce va putem ajuta?