Implant fesier grasime proprie

Această procedură implică atât o zonă donatoare (de unde este recoltată grăsimea), cât și o zonă receptoare (unde se introduce) și este realizată sub anestezie locală. În general, zona de recoltare poate fi abdomenul, aripioarele sau pernuțele interne ale coapselor.

Descriere generala a implantului de grasime proprie

Grăsimea se recoltează cu o seringă și canule speciale, subțiri ca acele de seringă, apoi se „prepară” (adică se spală cu soluții nutritive pentru îndepărtarea urmelor de sânge și pentru păstrarea integrității celulelor de grăsime), apoi se concentrează prin decantare sau centrifugare și abia apoi se introduce în zona care trebuie corectată. Spre deosebire de corecția ridurilor cu fillere, această procedură durează mai mult timp (poate să ajungă până la 1 oră sau 1 oră jumătate) și este mult mai minuțioasă. Este o procedură minim invazivă și nu implică nici un fel de cicatrice, nici în locul recoltării și nici în zona de corecție

Recomandari

Prin implantul de grăsime proprie se pot corecta defecte cauzate de căderea țesuturilor prin procesul de îmbătrânire, unele cicatrici și se poate oferi un aspect mai tânăr feței.

Folosită ca un filler injectabil, grăsimea proprie se comportă aproape perfect: este un material natural, deci riscul de apariție a reacțiilor alergice nu există, este moale‚ perfect adaptabilă zonei de umplere și întodeauna la îndemână.

Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a politicii de utilizare a cookies si a politicii de prelucrare a datelor personale.

× Cu ce va putem ajuta?