Diminuarea transpiratiei

Transpiratia excesiva este un simptom neplacut care afecteaza multe persoane , fiind deranjanta cand apare la nivelul axilei, palmelor si picioarelor. Probabil v-ati intalnit cu sindromul de “mana umeda “, cand la o strangere de mana intervine o situatie de jena . Acesta se poate declansa datorita caldurii excesive, sau mai ales starilor de stres, emotii, ceea ce face ca desfasurarea activitatilor zilnice normale sa fie impiedicata de acest sentiment de jena.

tratamente transpiratie excesiva Cluj

Cum se trateaza transpiratia excesiva?

Tratamentul transpiratiei excesive, sau hipersudoratiei la nivelul axilelor, palmelor sau a talpilor picoarelor, la Clinica Medestet Cluj se face cu ajutorul injectiilor cu toxina botulinica fiind una din cele mai eficiente metode de stopare a fenomenului transpiratiei excesive,  cu o eficienta  pe o durata de aproximativ 6-8 luni.

Tratamentul impotriva transpiratiei excesive sau a hipersudoratiei la Clinica Medestet Cluj, se adreseaza persoanelor care prezinta fenomene de genul: palma umeda, exces de sudoratie la nivelul axilei, picioare umede care impiedica buna desfasurare a activitatilor sociale si pentru care rezolvarea acestora nu este un moft ci o necesitate. La Clinica Medestet Cluj, tratamentul transpiratiei excesive se face cu o eficienta maxima,  dozele de neurotoxina fiind bine stabilite si impartite exact pe toate zonele cu probleme, ducand la rezultate excelente.

Interventia cu neurotoxina

Transpiratia este produsa de glandele sudoripare care se gasesc in derm si care au o densitate mai crescuta la nivelul axilei, palmelor si talpilor picioarelor. Glandele sudoripare sunt controlate de sistemul nervos prin intermediul terminatiilor nervoase, la fel cum sunt controlati muschii prin intermediul nervilor. Acest lucru face ca la Clinica Medestet Cluj, injectarea intradermica de neuro toxina (toxina botulinica) sa blocheze activitatea glandelor sudoripare la nivelul zonei injectate, la fel cum se blocheaza activitatea musculara la nivelul ridurilor de expresie. La Clinica Medestet, tratamentul se face cu doze bine stabilite, conform unui desen preoperator pentru a asigura eficienta maxima a tratamentului.

La Medestet Cluj , tratamentul cu neurotoxina se face cu un confort maxim avand ajutorul medicului anestezist care va asigura o sedare usoara a pacientului , in concluzie nefiind un tratament dureros .

Durata tratamentului este de aproximativ 15-30 min iar dupa aproximativ 1 ora in cadrul sedarii usoare, pacientul va putea parasi clinica Medestet in bune conditii, fara a avea nevoie de perioada de recuperare.

Dupa aproximativ 4, 5 zile ,efectul tratamentul transipratiei excesive realizat la clinica Medestet Cluj se va instala si se va intinde pe o perioada de 6-8 luni, dupa care pacientul va reveni la starea initiala , necesitand o alta sedinta cu toxina botulinica. La clinica Medestet Cluj, detinem toata aparatura si calificarile necesare pentru a asigura confortul si siguranta aceste interventii considerata de altii o interventie minora.

 

 

 

Contraindicatiile utilizarii neurotoxinei

Contraindicatiile utilizarii toxinei botulinice sunt aceleasi ca si pentru tratamentul ridurilor de expresie : sarcina, alaptare, miastenia gravis , pacienti sub tratament cu antibiotice , aspirina, anticoagulante .

Reactiile locale sunt minime : durere, roseata , mici echimoze , toate acestea fiind depasite cu ajutorul profesionalismului echipei Medestet Cluj.

La Medestet Cluj suntem preocupati de calitatea actului medical, de confortul pacientului si evident de rezultatele exceptionale pe care le obtinem in tot ceea ce facem . Tratamentul transpiratiei excesive la Clinica Medestet Cluj desi are ca efect un rezultat limitat la 6-8 luni, are eficienta maxima, de obicei pacientul revenind pentru un nou tratament.

 

 

Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a politicii de utilizare a cookies si a politicii de prelucrare a datelor personale.

× Cu ce va putem ajuta?