Epilare definitiva Cluj

Ce este epilarea definitiva cu ipl

Lumina intens pulsate, ipl este o tehnologie dedicate tratamentelor coporale si faciale, ajutand la eliminarea parului nedorit de pe orice suprafata a corpului (epilare definitiva)

La Medestet Cluj, echipamentul ipl permite individualizarea tratamentului de epilare definitive in functie de caracteristicile fizice ale fiecarei personae (fototip), astfel incat tratamentul sa fie nedureros, efficient , rapid si cu efecte de lunga durata.

Fotoepilarea este indepartarea parului cu ajutorul luminii prin deteriorarea in mod selective a foliculilor de par, fara a dauna tesuturile adiacente. Melanina absoarbe lumina si o conduce catre foliculul de par , unde este transformata in caldura distrugand celulele germinale care hranesc parul. Eliminand aceste celule , parul more si cade la un interval de 15 zile de la tratament.

La Medestet Cluj , inca de la prima sedinta 30% din firele de par vor disparea, iar la sfarsitul tratamentului parul va fi eliminat in proportie de 90%. Parul ramas va fi foarte rar , subtire, decolorat si fin .

De cate sedinte de epilare definitiva am nevoie?

La Clinica Medestet Cluj, un tratament complet presupune un numar de 8-12 sedinte

Numarul de sesiuni depinde de : Culoarea pielii

Culoarea parului

Adancimea radacinii

Zona tratata

Sexul si varsa pacientului

Statusul hormonal

Candidatii ideali pentru acest gen de tratament sunt cei cu parul negru si gros si pielea alba

Intervalul intre sedintele de epilare

INTERVALUL INTRE ȘEDINȚELE DE EPILARE

La primele 4-5 ședințe intervalul este de 4 saptamani, după care acesta crește la 6-8-10 săptămâni, ajungându-se ca spre sfârșitul tratamentului intervalul între ședințe să fie de 3-4 luni.

Astfel durata unui tratament complet poate ajunge la 1 an și jumătate deoarece părul crește ciclic, parcurgând 3 etape diferite de evoluție.

Fotoepilarea este eficientă doar într-una dintre cele trei faze ale creșterii părului. Este vorba de anagen, faza de activitate și creștere a părului. Părul se comportă ca un fitil conductor de căldură la rădăcina sa, care distruge celulele hrănitoare.

SUFERI DE FOLICULITA?

Singurul tratament eficient impotriva foliculitei este Epilarea Definitiva! Clinica Medestet Cluj iti ofera posibilitatea ca odata ce radacina va fi distrusa si nu vor mai exista foliculi de par va disparea si foliculita.

In plus, cu ajutorul tratamentului oferit de centrul nostru, pielea se va regenera si semnele ramase de la foliculita vor disparea.

Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a politicii de utilizare a cookies si a politicii de prelucrare a datelor personale.

× Cu ce va putem ajuta?