Mezoterapia

Frumusetea fetei este intotdeauna asociata cu un aspect neted, stralucitor si tineresc al pielii.

Imbatranirea pielii fetei, gatului si a decolteului se manifesta initial prin aparitia unor riduri fine si prin scaderea usoara a tonicitatii pielii. Evolutia in timp este catre o accentuare a acestor riduri cu scaderea tonusului tegumentar si aparitia progresiva a excesului de piele. Pentru tratarea si incetinirea acestui fenomen este utilizata tehnica mezoliftului – rejuvenare faciala nechirurgicala – care presupune microinjectarea unui amestec de produse naturale cu rolul de a stimula regenerarea tegumentara din profunzime catre suprafata.

Zonele de la nivelul fetei predispuse la o ridare precoce sunt reprezentate de: frunte, colturile ochilor, ridurile de la baza nasului care coboara catre colturile gurii, ridurile de deasupra buzei superioare, zonele de dinaintea urechii precum si zonele de laxitate mandibulara.

De asemenea mezoterapia se poate aplica si pentru ridurile de la nivelul gitului, ale decolteului precum si pentru fata dorsala a mainilor.

Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a politicii de utilizare a cookies si a politicii de prelucrare a datelor personale.

× Cu ce va putem ajuta?