prin știință la frumusețe Programeaza-te

„O intreaga echipa de specialisti au roit pe langa mine si in cateva zeci de minute eram mai supla”

„Daca m-as fi gandit cu ani in urma ca voi trece atat de usor prin asta, n-as fi asteptat sa implinesc 38 de ani pentru a scapa de colacei si aripioare.
Cum prima impresie conteaza foarte mult, a mea pot spune ca a fost aceea ca am intrat intr-un templu. In boxe se auzeau acorduri clasice, era curat, cu gust si modern mobilat, iar in biroul domnului profesor Mugea se derula un „audiobook” al lui Andrei Plesu. Astea pentru mine, cumulate cu solicitudinea personalului au constituit premisa unui act medical de calitate. Asa s-a si intamplat. Am primit toate informatiile si raspunsurile intrebarilor ce le-am avut. A trebuit sa fac o multime de analize, ceea ce denota interesul pentru sanatatea pacientului. Si pentru ca totul a fost in regula am trecut la etapa urmatoare. Liposuctia. Operatiune care nu a fost nici pe departe atat de traumatizanta pe cat mi-am inchipuit-o. O intreaga echipa de specialisti au roit pe langa mine si in cateva zeci de minute eram mai supla, aveam un corp frumos modelat. Fara dureri si fara sa am macar vreo secunda senzatia ca ceva rau mi s-ar fi putut intampla. Nici n-aveam cum. Echipamentul din sala de operatii mai avea putin si isi lua zborul. Atat era de sofisticat. Si pe urma aveam sa aflu ca acea canula cu care a fost extrasa grasimea se numeste „Mercedes”. Si mai reconfortant.
A doua zi m-am miscat fara probleme si am fost externata dupa ce am primit toate sfaturile posibile. Acum sunt o „opera de arta”, opera domnului profesor. Caruia-i multumesc. Dansului si tuturor celor care mi-au acordat toata grija chiar si atunci cand nu aveam nicio solicitare.

SHARE: