prin știință la frumusețe Programeaza-te

Ce spun clientii

„a fost prima optiune ptr. a face operatia de corectie a urechilor decolate”

„Ca impresie generala: servicii de cea mai buna calitate, toti angajatii s-au ridicat la standarde ireprosabile, curatenie desavarsita.”

Vezi tot ›

„conditiile de spitalizare au fost exceptionale”

„In timpul internarii in Clinica Medestet, m-am simtit foarte bine, conditiile de spitalizare au fost exceptionale.”

Vezi tot ›

„sunt foarte multumit de aceasta operatie”

„Subsemnatul Mititelu Neculai tatal pacientei dumneavoastra Mititelu Claudia sunt foarte multumit de aceasta operatie pe care ati facuto si echipei dumneavoastra pentru efortul depus.” „sunt foarte multumit de aceasta operatie”Rate this post

Vezi tot ›

„Sunt foarte multumita de rezultatul obtinut”

„Sunt foarte multumita de rezultatul obtinut, de modul in care am fost tratata in aceasta clinica.”

Vezi tot ›

„Operatia a decurs intr-un mod extraordinar”

„Operatia a decurs intr-un mod extraordinar, totul a fost extraordinar, nu am simtit nici o durere ba chiar m-am simtit foarte bine dupa operatie si asta datorita domnului Dr. Toma Mugea.”

Vezi tot ›

„As dori sa multumesc intregului personal pentru amabilitatea si grija care mi-a fost acordata”

„As dori sa multumesc intregului personal pentru amabilitatea si grija care mi-a fost acordata inaintea, in timpul si dupa operatie.”

Vezi tot ›

„blandetea, intelepciunea, rabdarea, pasiunea si iubirea sincera pentru „arta” pe care o practica Domnul Prof. Dr. Toma T. Mugea mi-au dat incredere si curaj”

„Emotiile primului consult au fost puternice, aproape m-au blocat dar blandetea, intelepciunea, rabdarea, pasiunea si iubirea sincera pentru „arta” pe care o practica Domnul Prof. Dr. Toma T. Mugea mi-au dat incredere si curaj.”

Vezi tot ›

„Am ales Clujul si pe domnul doctor Mugea deoarece am considerat din bibliografia dansului ca el este cel mai bun pentru mine”

„Am ales Clujul si pe domnul doctor Mugea deoarece am considerat din bibliografica dansului ca el este cel mai bun pentru mine.”

Vezi tot ›

„Am gasit aici o echipa de oameni extraordinara”

„Am gasit aici o echipa de oameni extraordinara, care alaturi de domnul doctor Mugea au reusit sa imi indeplineasca visul meu de o viata.”

Vezi tot ›

„O intreaga echipa de specialisti au roit pe langa mine si in cateva zeci de minute eram mai supla”

„Daca m-as fi gandit cu ani in urma ca voi trece atat de usor prin asta, n-as fi asteptat sa implinesc 38 de ani pentru a scapa de colacei si aripioare.”

Vezi tot ›

„Toata viata am avut acest complex”

„Am venit cu toata increderea la clinica si pot spune ca a fost cea mai buna decizie. M-am operat si a iesit totul foarte bine.”

Vezi tot ›
Ce spun clientii
Rate this post