Ce spun clientii

„Ca impresie generala: servicii de cea mai buna calitate, toti angajatii s-au ridicat la standarde ireprosabile, curatenie desavarsita.”

„In timpul internarii in Clinica Medestet, m-am simtit foarte bine, conditiile de spitalizare au fost exceptionale.”

„Subsemnatul Mititelu Neculai tatal pacientei dumneavoastra Mititelu Claudia sunt foarte multumit de aceasta operatie pe care ati facuto si echipei dumneavoastra pentru efortul depus.”

„Sunt foarte multumita de rezultatul obtinut, de modul in care am fost tratata in aceasta clinica.”

„Operatia a decurs intr-un mod extraordinar, totul a fost extraordinar, nu am simtit nici o durere ba chiar m-am simtit foarte bine dupa operatie si asta datorita domnului Dr. Toma Mugea.”

„As dori sa multumesc intregului personal pentru amabilitatea si grija care mi-a fost acordata inaintea, in timpul si dupa operatie.”

„Emotiile primului consult au fost puternice, aproape m-au blocat dar blandetea, intelepciunea, rabdarea, pasiunea si iubirea sincera pentru „arta” pe care o practica Domnul Prof. Dr. Toma T. Mugea mi-au dat incredere si curaj.”

„Am gasit aici o echipa de oameni extraordinara, care alaturi de domnul doctor Mugea au reusit sa imi indeplineasca visul meu de o viata.”

„Daca m-as fi gandit cu ani in urma ca voi trece atat de usor prin asta, n-as fi asteptat sa implinesc 38 de ani pentru a scapa de colacei si aripioare.”

„Am venit cu toata increderea la clinica si pot spune ca a fost cea mai buna decizie. M-am operat si a iesit totul foarte bine.”