Programeaza-te la
consultatie acum
sau suna la 0264 414 677
Mastopexie cu Implant Mamar, Cluj-Napoca
Mastopexie cu Implant Mamar, Cluj-Napoca
Mastopexie cu Implant Mamar, Cluj-Napoca

Mastopexie cu implant mamar (ridicarea sanilor)


Introducere

Mastopexia (ridicare de sani) si implantul mamar reprezinta o combintie a celor doua procedee chirurgicale, de reducere a suprafetei cutanate si de marire a volumului sanului, avand ca obiectiv final obtinerea unui san cu forma si volum corespunzatoare din punct de vedere estetic dimensiunilor pacientei. 

Mastopexia sau ridicarea sanilor inseamna repozitionarea glandei mamare si a complexului areola mamelon folosind diferite tehnici chirurgicale care pot implica aparitia unei cicatrici in jurul areolei (periareolara), cu o latura prelungita vertical spre santul inframamar (in “racheta de tenis”) sau, mai extinsa, in forma de “T” inversat, cu latura orizontala la baza sanului (forma de ancora). Detalii referitoare la interventie si evolutia ei pot fi gasite la sectiunea “ptoza mamara, mastopexia, repozitionarea sanilor”.

Marirea sanilor folosind implantele mamare este descrisa in detaliu la sectiunea “implante mamare”

Particulara este doar asocierea acestor doua procedee chirurgicale in rezolvarea obiectivului de a obtine un san estetic si proportional cu dimensiunile trunchiului pacientei.

Indicatiile operatiei de mastopexie:

  • Corectia ptozei mamare in conditiile in care sanul nu are un volum adecvat.
  • Corectia ptozei mamare aparuta dupa implante mamare
  • Asimetrie mamara
  • Sani tubulari

Important de stiut despre operatia de mastopexie:

Aceasta este una din cele mai dificile interventii chirurgicale, deoarece combina procedee ce au obiective aparent contradictorii: micsorarea suprafetei sanilor si cresterea volumului prin introducerea unui implant mamar, cu o anume greutate.

Cele doua proceduri pot fi efectuate separat sau in cardul aceleiasi interventii chirurgicale.

Efectuarea lor simultana, desi mai dificila uneori tehnic, ofera avantajul unei singure interventii in loc de doua, cu rezultate vizibile imediat. Dezavantajul este acela ca interventia are o cu o durata ceva mai lunga (3-4 ore) si trebuie minutios pregatita prin masuratori si desene preoperatorii.

Ingrijirile postoperatorii sunt comune cu cele ale interventiei de mastopexie si implant mamar.

Pentru a afla cat costa operatia de mastopexie cu implant mamar va rugam sa consultati lista de preturi pentru operatii estetice.

Aceasta nota a fost pregatita pentru a va furniza informatii înaintea consultatiei si pentru a va încuraja si a raspunde celor mai frecvente întrebari puse despre acest tip de operatie estetica. Daca aveti alte nelamuriri sau daca doriti o consultatie, nu ezitati sa ne contactati.
Rating pentru "Mastopexie si Implant Mamar":
5.0 / 5 bazat pe 2 voturi.
Programeaza-te pentru un consult
sau suna la 0264 414 677
Toate drepturile rezervate. Centrul de Excelenta in Chirurgie Estetica Medestet
Web design: Netlogiq Cluj