Programeaza-te la
consultatie acum
sau suna la 0264 414 677
Marirea buzelor cu acid hialuronic in Cluj-Napoca la Clinica Medestet
Marirea buzelor cu acid hialuronic Cluj-Napoca
Marirea buzelor cu acid hialuronic la Medestet Cluj-Napoca

Marirea buzelor cu acid hialuronic. Adipoimplantul


Marirea buzelor cu acid hialuronic se practica de regula la femeile sau barbatii cu buze mici si subtiri sau la cei care doresc o conturare a buzelor. Buzele se pot mari separat (numai buza de sus), sau impreuna (ambele buze).

Pentru aceasta operatie de marire de buze se folosesc o varietate de substante incluzind grasime proprie sau alte materiale straine.

Desi in urma cu 10 ani piata oferea o mare varietate de produse, in ultimii ani folosirea lor a devenit mult restransa prin eliminarea substantelor straine, definitive, datorita reactiilor produse in timp si a deteriorarii aspectului estetic.

Ce este acidul hialuronic si cum ajuta la marirea buzelor?


In prezent se foloseste pentru imbunatatirea conturului si o crestere moderata de volum Acidul Hialuronic in diversele lui forme comerciale. Acidul Hialuronic este o componenta naturala a pielii (dermului) si urmeaza un process natural de degradare in timp. Marirea de buze cu acid hialuronic este benefica, deoarece acest acid mentine hidratarea normal a dermului si asigura astfel un aspect tonic, catifelat al pielii. In cantitati mici si cu formule special Acidul Hialuronic poate fi injectat si pentru corectia ridurilor fine sau a depresiunilor din jurul gurii.

Cum se realizeaza marirea buzelor cu acid hialuronic?


Acidul hialuronic se injecteaza in buze sub anestezie topica locala (crema Emla) sau blocaj nervos regional (xilina cu adrenalina) si o spitalizare de 60 minute. Dupa injectare se recomanda aplicarea de comprese reci timp de 30 min si masajul usor pentru disiparea uniforma a substantei. Datorita anesteziei, revenirea senzatiei normale la nivelul buzelor se face in 1-2 ore timp in care nu se recomanda sa fumati sau sa beti lichide calde sau fierbinti.

Uneori pot apare mici vanatai in punctele de injectare. Rezultatele se vad definitiv dupa 7 zile, cand eventualele asimetrii pot fi corectate.

La 24 ore dupa tratament puteti sa va reluati activitatea normala in societate, folosind machiajul inclusiv un ruj de buze.

Rezultatele operatiei de marire buze cu injectarea de acid Hialuronic se mentin timp de 5-6 luni, dupa care procedura poate fi repetata.

Nu se recomanda efectuarea de tratamente la paciente cu:
  • Foliculita
  • Herpes
  • Alergii la anestezice sau la produsul ce urmeza a fi folosit
  • Sarcina in evolutie
  • Injectare prealabila de produsi necunoscuti
  • Asteptari nerealiste
  • Cicatrici la nivelul buzelor.

Pentru obtinerea unor efecte de reintinerire a tesuturilor cu realizarea simultana de volume mai mari la buze si corectarea santurilor nazogeniene se recomanda injectarea de grasime autologa (de la pacient) care contine si celule STEM. Acest procedeu este descris pe larg in cadrul capitolelor:
  • Adipoimplant
  • Adipolifting
  • Intinerirea fetei

Pentru a afla cat costa marirea buzelor cu acid hialuronic va rugam sa consultati lista de preturi pentru operatii estetice. Pretul pentru marire de buze cu acid hialuronic in gasiti in sectiunea PROCEDURI DE MEDICINA ESTETICA.

Aceasta nota a fost pregatita pentru a va furniza informatii înaintea consultatiei si pentru a va încuraja si a raspunde celor mai frecvente întrebari puse despre acest tip de operatie estetica. Daca aveti alte nelamuriri sau daca doriti o consultatie, nu ezitati sa ne contactati.
Rating pentru "Mărire buze - Acid Hialuronic":
3.9 / 5 bazat pe 14 voturi.
Programeaza-te pentru un consult
sau suna la 0264 414 677
Toate drepturile rezervate. Centrul de Excelenta in Chirurgie Estetica Medestet
Web design: Netlogiq Cluj